Beschamend dit.

Emma in de kroegZo zullen veel mensen mij nog kennen. Op de tafels in de kroeg, met een pilsje in mijn hand, verre van nuchter, verre van bij mijn volle verstand. Maar in november 2013 besloot ik mijn leven te veranderen en in een alles-of-niets-poging proberen profvoetballer te worden.

Tegenwoordig zul je me daarom ook vaker zo zien als op de foto aan de rechterkant. En daar ben ik best trots op. Maar de weg naar het topvoetbal is nog lang, en het is een weg die ik op deze blog af en toe zal voorzien van wat commentaar. Deels in de hoop dat mijn vrienden, familie en collega’s dan misschien wat beter Emma FC Eindhovenkunnen begrijpen waarom ik ervoor heb gekozen om te stoppen met mijn HBO-opleiding om me volledig op het voetballen te kunnen richten. Maar als ik gaandeweg iemand zou kunnen inspireren om zijn of haar eigen dromen achterna te gaan, zou dat een mooie bijkomstigheid zijn!

Heb je vragen, opmerkingen, of wil je gewoon je mening kwijt? Aarzel niet en neem contact met me op! Ik ben benieuwd 🙂

EmmaSignature

PS: Afgelopen jaar mocht ik mijn verhaaltje doen aan Voetbal Centraal, als je het leuk vindt kun je dat interview hier teruglezen!