[VIDEO] De weg naar het WK gaat onverminderd verder!

Nu het EK achter de rug is, is het WK van 2019 het eerstvolgende grote toernooi op de agenda. De eerste kwalificatiewedstrijd van de Oranjeleeuwinnen staat zelfs alweer gepland voor 24 oktober (mijn verjaardag… toeval?). Dus vond ik het wel weer tijd voor een nieuwe aflevering van mijn serie ‘Op Weg Naar het WK’!

Met deze keer: hoe staat het er eigenlijk voor? Hoe ziet het leven van een ‘wannabe professional player’ eruit? En antwoord op de hamvraag: ga ik het halen?

Suggesties, tips en commentaar is altijd welkom natuurlijk, ik hoor heel graag wat jullie van deze afleveringen vinden! Je kunt me bereiken op Twitter, Instagram, Facebook, of Snapchat (emma_coolen), of stuur een mailtje naar emma@emmacoolen.com. Veel kijkplezier en tot snel! 🙂

RSS
Facebook
Facebook
YOUTUBE
INSTAGRAM